Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010-ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ???

Σήμερα και μετά από τρέξιμο πολλών ημερών ,κατέθεσα επιτέλους τα χαρτιά μου για πρόωρη σύνταξη…Περίεργα  τα συναισθήματα …Συνταξιούχος!!!Δεν σας κρύβω ότι η λέξη –ταμπέλα με  στεναχωρεί..
Η σύνταξη στο μυαλό μου πάντα ήταν συνδεδεμένη με γηρατειά..Από την άλλη, δεν είχα περιθώριο ,με τα νέα μέτρα να περιμένω περισσότερο!Δεν σας κρύβω ότι έχω ενοχληθεί, έχασα μαζί με τόσους άλλους εργαζόμενους την ευκαιρία να πάρω μία πλήρη σύνταξη μετά από τόσα χρόνια εργασίας…όλα μαζί λοιπόν, θυμός ,λύπη, απογοήτευση …αλλά τι να κάνης  ? Σκέφτομαι τα παιδιά μας, τι ευκαιρίες θα έχουν στην ζωή τους από δω κι εμπρός,και τρομάζω.
. αλλά να μην σας βαρύνω περισσότερο, θα κάνω και εγώ μια προσπάθεια να ξεχαστώ,, και θα ανταποκριθώ στο παιγνίδι της Ελπινίκης για Παιχνιδιάρικα Χριστούγεννα!!!
Το παιχνίδι λέει ,  να βγάλουμε φωτογραφία το αγαπημένο-στολίδι ή στολίδια – δένδρου-,πόρτας, τοίχου , οτιδήποτε διακοσμητικό Χριστουγέννων αγαπάμε περισσότερο , και να κάνουμε μια ευχή  για τον καινούργιο χρόνο.
Εγώ θα σας δείξω φωτογραφία μέρους της κουζίνας που έχω στολίσει, αφού περνάω τόσο χρόνο εκεί , και ήθελα να είναι γιορτινή  και Χριστουγεννιάτικη
101_0883101_0885
Σήμερα έφτιαξα και το πρώτο μου κουτί με την τεχνική ντεκουπάζ,( καλούτσικο έγινε,) και το γέμισα με σοκολατάκια που έχω φτιάξει , να δοθεί δωράκι…
101_0898101_0900
Έφτιαξα shortbread cookies –την  συνταγή  θα την ανεβάσω αργότερα, γιατί πραγματικά έγιναν υπέροχα μπισκοτάκια, και με αυτά γέμισα τις κούπες που θα δώσω σαν δωράκια σε φίλους..
101_0879101_0895

Με  όλα αυτά. κατάφερα να ξεχαστώ και να διώξω λίγο την μελαγχολία μου…
και τώρα η ΕΥΧΗ ΜΟΥ…
Εύχομαι και προσεύχομαι να βγούμε από απ΄αυτό το αδιέξοδο πού τόσο άδικα ,επιπόλαιοι και ανεύθυνοι άνθρωποι μας επέβαλλαν , για να μπορέσουν τα παιδιά μας  να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να ζήσουν την ζωή τους όπως την ονειρεύτηκαν!!!
Προσκαλώ στο παιγνιδάκι ,αν έχουν διάθεση και χρόνο  τις  φίλες:
ΜΑΡΙΑ ΠΙΟΥΚΑ
ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ
Εva
ΞΑΝΘΗ
Vita
καιμε την σειρά τους, ας προσκαλέσουν κι άλλες φίλες..

16 σχόλια:

Pansofix είπε...

θελαω να αυτοκαλεστω στην κουζινα σου για καφε στο πνευμα των χριστουγεννων!!!

lourdi lourdaki είπε...

Α!ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΡΙΡΙ ΜΟΥ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΒΟΛΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!..

Vita είπε...

Τι ζεστός χώρος Ριρή μου! Και του χρόνου να είσαι καλά.
Όσο για τη σύνταξη... Να είσαι γερή και να τη χαρείς. Ποιός θα τολμήσει να σε θεωρήσει παροπλισμένη με τόσες ασχολίες και με τέτοιο δημιουργικό μυαλό καλή μου;

donkey and the carrot είπε...

KALA H KOUZINA EINAI APITHANH!!!!! kai ta koutia!!! Perimeno tin sintagi me ta koulourakia sou!!! Mh stenaxoriesai me tis tampeles... oloi koubalame apo mia. Oson afora tin sintaksi, eisai apo tis tixeres, auto na les gia na mi stenaxoriesai... Distixos, zoume istorikes stigmes. Me tin kaki ennoia... Kala.. kai pali tha po gia tin kouzina! ksetrelathika! Mprabo!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κι' εσύ Ριρή μουυυυυ...
Κι' εγώ τα παράτησα έτσι για το....γμτ...
Δεν εννοείται όπως λες ύστερα από τόσα χρόνια να κινδυνεύεις να τα χάνεις όλα

Να έχεις ΥΓΕΙΑ και να χαρείς τους κόπους σου.

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ τα στολίδια σου!

Καλώς σε βρίσω από τη φίλη big mama

ΚΑΛΕΣ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Φιλί και Γλαένιες αγκαλιές

ιρινι είπε...

Pansofix, οποτε θέλεις , εισαι ευπρόσδεκτη, με μεγάλη μου χαρά να σε δεχτώ!!

ιρινι είπε...

lourdi, Η κουζίνα ειναι ο αγαπημένος μου χώρος lourdi μου,και χαίρομαι που σου αρέσει!!Οσο για τα καφεδάκια και τις βόλτες,,, μπορεί νάχης δίκιο, θα πρέπει να βλέπω μόνο την θετική πλευρά της συνταξιοδότησης!!!

ιρινι είπε...

Vita, Γλυκά που ειναι τα λογάκια σου!! σε ευχαριστω πολύ!!!

ιρινι είπε...

donkey and the carrot,
Σου αρέσει η κουζινούλα μου??σε ευχαριστώ πολύ, Πριν 5 χρόνια γκρέμισα την παλιά και εφτιαξα αυτή που ειναι οπως την ονειρευόμουν!!και εγώ την ευχαριστιέμαι αν και δεν ειναι ιδιαίτερα μεγάλη, ειναι ομως κουκλίστικη!!!
Τα μπισκότα μάλλον αυριο, και ειναι υπέροχα συνιστώ να τα φτιάξης!!!
Για τα συναισθήματα μου σχετικά με την σύνταξη, ξέρω οτι θα ''απαλήνουν"" ήδη ειμαι καλύτερα χάρη σε σάς φίλες μου!!!
Φιλάκια

ιρινι είπε...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ,
Καλωσόρισες φίλη μου!!!Ναι ειναι άδικο να συμβαίνει ,διαφορετικά φανταζόμουνα την χρονική αυτή περίοδο της ζωής μου, αλλά τα σχέδια ανατρέπονται!!!Ομως εδώ εχουν έρθει τα πάνω κάτω, και μη χειρότερα να λέμε....
Σε ευχαριστώ για τίς ευχές σου,εύχομαι Καλά Χριστούγεννα ..και ο Θεός μαζί μας!!!

mia maria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mia maria είπε...

Αχ, να μη σε ήξερα 2-3 χρόνια πριν που ήταν εκεί η κόρη μου, να πίναμε το καφεδάκι μας σε αυτή την καταπληκτική κουζίνα σου!
Να είσαι γερή να χαρείς τη σύνταξη σου, κάνεις τόσα πολλά που σίγουρα θα τον γεμίσεις το χρόνο σου!
Όσο για το παιχνίδι, δεν ξέρω αν θα προλάβω να παίξω, ευχαριστώ πολύ πάντως!

ιρινι είπε...

mia maria, Προτείνω να την ξαναστείλης Κρήτη, για συμπληρωματικές σπουδές!!!Χαχαχα!!!Ετσι θάχουμε την ευκαιρία για καφεδάκι και κουβεντούλα!!

mari beika είπε...

Ax Ριρή μου κι εγώ σήμερα ήμουν στην Αθήνα στο Γενικό Λογιστήριο, για να κάνω εξαγορά μητρότητας μήπως μπορέσω και φύγω με ανήλικο.
Μην στεναχωριέσαι όμως, όταν είσαι νέα ευχαριστιέσαι περισσότερο την σύνταξη και ασχολείσαι με αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.
Το στολισμένο σου σπιτάκι είναι πολύ ζεστό και απίθανο, το καλοκαίρι που θα έλθω στην Κρήτη (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα πιουμε καφέ.
Φιλιά πολλά.

ria είπε...

H κουζίνα σου είναι άκρως γιορτινή και χαρούμενη!!! Λατρεύω το κόκκινο και το πράσινο χρώμα ,χρώμα Ριρή μου!! Την συνταγή για τα μπισκοτάκια την θέλω όπως....και δήποτε!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

kiki είπε...

Εγω θα χαιρόμουνα να έφευγα ΤΩΡΑ! Δυστυχως δεν μπορώ... Οπότε, κοίτα να το χαρείς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από τα είσαι γερή όταν φεύγεις. Οπότε, θεώρησε τον εαυτό σου τυχερή! Καλά να περάσεις από δω και μπρος!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙΚΙ!!!!!!

βραβείο απο την ΜΑΡΙΑ-MARI PLATEAU

βραβείο απο την ΜΑΡΙΑ-MARI PLATEAU
Ευχαριστώ Μαράκι!!!!!

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΛΙΚΩΝ-ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ