Έχω ερωτευτεί αυτά τα ανεβατά που έδωσε η Vita
http://cretangastronomy.blogspot.com/ σήμερα τα ξανάφτιαξα και ο λόγος που αναφέρομαι ξανά σε αυτή την συνταγή είναι επειδή έλυσα το θέμα "γυαλίσματος" ,που τα έκανε λίγο να μειονεκτούν σε εμφάνιση σε σχέση με την γεύση τους που την θεωρώ εκπληκτική!
Αυτό που έκανα λοιπόν, είναι ότι έπλασα το ζυμάρι σε κορδόνι,το έκλεισα σε κουλουράκια, και χτύπησα ένα ασπράδι αυγού,. Άλειψα καλά την επιφάνεια και έριξα το σουσάμι από πάνω.. αυτό μόνο
και τα κουλουράκια μου τώρα εκτός από πεντανόστιμα είναι και γυαλιστερά.
Γι άλλη μια φορά ευχαριστώ την Vita που μοιράστηκε μαζί μας αυτή την παραδοσιακή συνταγή.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
Εγώ σ'ευχαριστώ για την ανάρτηση. Αυτό ακριβώς κάνει το ζεμάτισμα.Τα γυαλίζει.Όσο τόσο όσο τα δικά σου αλλά πιο γυαλιστερά από αν το παραλείψουμε.Ωραία η ιδέα σου
Δημοσίευση σχολίου